Hur kan ett företag med flera fordon spara pengar?
Företag med en stor samling regelbundet använda fordon har kostnader som kan vara ganska höga under vissa tider av året. Rena fordon ger ett bättre rykte och förbättrar den allmänna känslan för företagets anseende.

Att använda offentliga tvätthallar kostar tid och pengar som kan sparas genom att bygga tvätthall i företagets egna lokaler. Fördelarna är många och att få en egen tvätthall enbart för företagets behov är en stor besparing och investering.

Det finns många sätt att bygga din egen tvätthall med olika tillbehör. Hetvattentvättar föredras eftersom de minskar rengöringstiden eftersom varmt vatten löser upp smuts och fett snabbare. Tvättning i varmt vatten minskar också användningen av tvättmedel och vattenförbrukning.

En tvätthall monteras med en oljeseparator och man är inte bara begränsad till fordon i en tvätthall utan man kan även tvätta av andra saker såsom släp och maskiner. Att rengöra ett fordon är något som kan göras i enkla steg som inte tar så lång tid. Det viktigaste är att du verkligen fuktar alla ytor som behöver rengöras innan du använder någon form av borste.

Om du inte fuktar alla ytor det kan det resultera i att grus kan göra repor på lacken när du börjar skrubba.
Miljömedvetna företag installerar allt oftare egna tvätthallar eftersom fördelarna är många, inte bara  för ekonomins skull utan även för miljön.
Att använda miljövänliga rengöringsmedel innebär att man minskar på utsläppen som kan skada naturen, det är inte alla kemikalier man kan få bort helt genom vattenreningen i reningsverken.

Man använder dessutom rengöringsmedel i skumform, det innebär att man använder mindre mängd rengöringsmedel samtidigt som man slipper aerosoler.
Alla vet vi ju att man andas in dimman som det blir när man tvättar sitt fordon i offentliga tvätthallar detta slipper man med egen tvätthall