Det finns många olika skönhetsbehandlingar att göra idag och oavsett vilket resultat du vill uppnå finns det förmodligen en metod för det. Det blir allt populärare med olika behandlingar som görs på klinik och det kan vara värt att veta lite mer om vilka populära metoder det finns och vad de faktiskt gör. Nedan följer några av de vanligare skönhetsbehandlingarna som många kliniker utför idag:

Påsar under ögonen laser (öven känt som övre ögonlocksplastik): Syftet med den här behandlingen är att få ett lite mer piggare utseende som även ser yngre ut. Med åldern kommer vårt utseende förändras och i takt med tidens gång kommer bland annat öhgonlocken få mer slapp överskottshud. Huden förlorar sin tidigare elasticitet vilket kan ge mer påsar under ögonen vilket kan göra att du ser mer trött ut än innan. Om du har funderat på att korrigera detta för att få ett mer piggare utseende finns det kirurgiska ingrepp där överflödig hud tas bort.

Hårborttagning laser med Diod-laser är en av de nyaste metoderna inom borttagning av hår. Det här är en teknik vars fördelar kan jämföras med tidigare behandlingar som gjorts med laser men denna metoden är snabbare och mer säker. Fördelen med just diod-laser är att det går att optimera mängden energi och längden på pulserna för att uppnå ett mer permanent resultat än vad tidigare metoder har kunnat ge.

PRP Stockholm (PRP-behandling, även känt som Vampyrmetoden) är en förkortning av Platelet Rich Plasma, blodplättrik plasma. Metoden går ut på att utvinna plasma från ditt eget blodprov som därefter injiceras i huden. Detta kan göras i ansiktet, huvudet eller någon annan del på kroppen. Behandlingen går ut på att använda den läkande kraften från din egen kropp för att förbättra hudens struktur. Det här gör även att kollagen och blodtillförseln ökar vid det behandlade området, vilket get ett mer lysterfullt och spänstigt utseende.